RECONNECTIVE HEALING ( VINDECAREA RECONECTIVA)

Reconnective Healing (Vindecarea Reconectiva) este o metoda noua de vindecare care functioneaza prin intermediul unei noi benzi de frecventa denumite frecvente reconective, care se aplica in 3 sedinte , direct sau la distanta.

Aflați mai multe

THE PERSONAL RECONNECTION (RECONECTAREA PERSONALA)

The Reconnection (Reconectarea Personala) este un schimb accelerat de energie, lumina si informatie. Este o experienta care are loc o singura data in viata si este facilitata in doua sedinte de cate o ora.

Aflați mai multe

SOUL REALIGNMENT (REALINIEREA SUFLETULUI)

Realinierea Sufletului este o modalitate intuitiva de vindecare, care utilizeaza Registrul Akashic, si care ne dezvaluie natura Divina a Sufletului nostru, Darurile noastre Divine si calea evolutiei noastre spirituale.

Aflați mai multe

HIPNOZA

Hipnoza este o forma diferita de constiinta caracterizata de o stare de atentie focusata, sugestibilitate sporita si concentrare interioara.

Aflați mai multe

REGRESIA PRIN HIPNOZA

Regresia prin Hipnoza este o forma de terapie care acceseaza informatii stocate in subconstient din vietile anterioare si din viata prezenta.

Aflați mai multe

CONSILIERE DEZOLTARE PERSONALA

Consilierea pentru Dezvoltare Personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea persoanelor care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse situatii sau stari.

Aflați mai multe

CHEILE GENELOR

Cheile genelor este un sistem avansat care, prin actiunea la nivel biochimic, deschide noi cai interioare spre cunoasterea de sine, catre dezvoltarea creativitatii si a geniului tau. Prin sudierea Profilului tau Hologenetic vei incepe adevarata calatorie a vietii tale!

Aflați mai multe