RECONNECTIVE HEALING ( VINDECAREA RECONECTIVA)

Interactioneaza cu intregul spectrum de Energie, Lumina si Informatie!


Ce este Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva)?

"Daca esti norocos ,  vindecarea ta va veni in  forma pe care ai anticipat-o. Daca esti intr-adevar norocos, vindecarea ta va veni intr-o forma pe care nici nu ai visat-o, aceea pe care Universul a gandit-o in mod specific pentru tine"  Dr. Eric Pearl 

Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva) este o forma de interactiune foarte inalta cu frecventele reconective care conduce la o stare de echilibru , sanatate si cresterea calitatii vietii. Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva) nu este o terapie sau un tratament. Este  Schimbarea!

 


Prin Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva) noi rezonam si comunicam cu campul universal de constiinta si lumina. Vindecarea fiecarei persoane va fi unica , asa cum fiecare dintre noi avem perfectiunea noastra individuala. Aceasta este oferita in sedinte individuale, de aproximativ o ora, in persoana sau la distanta.

Este dovedita stiintific Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva) ?

Multiple studii stiintifice realizate de catre personalitati ale lumii medicale confirma ca energia Reconnective HealingTM (Vindecarii Reconective) functioneaza ca un semnal electromagnetic. Acesta conduce la schimbarea vibrationala a celulelor iar ca urmare se schimba ADN-ul.

Ce voi experimenta?

Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva)  o vei simti literalmente. Senzatiile vor fi unice de fiecare data cand vei experimenta. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa fii observator si sa lasi sa se intample. Atat. Tu trebuie pur si simplu SA FII!


Reconnective Healing®  (Vindecarea Reconectiva) este o metoda noua si revolutionara de vindecare cu rezultate spectaculoase. Este o întoarcere la Unitate si  duce la Progresul Vieții.

Reconnective Healing® transcende toate tehnicile tradiționale de vindecare energetică. Nu este o terapie sau un tratament si nu pune accent pe simptome. Frecvențele Vindecării Reconnective duc la constientizari si revelatii privind scopul vietii prin echilibrarea intregii fiinte trup, minte si suflet. 

In Reconnective Healing® singurele instrumente de care aveți nevoie sunt conștientizarea, conștiința și prezența voastră.

Reconnective Healing® este o revenire la o stare optimă de echilibru care rezultă din interacțiunea cu spectrul său complet cuprinzător de frecvențe constând din Energie, Lumină și Informație.

Reconnective Healing® restabilește claritatea si armonia în viețile noastre și ne transformă din punct de vedere fizic, mental, emoțional si spiritual.


Stiinta confirma existenta si eficienta metodei de vindecare prin studiile efectuate de personalitati marcante din lumea stiintei precum: dr. Gary Schwartz, dr. Hiroshi Motoyama, dr. Konstantin Korotkov, dr. Ann Linda Baldwin si altii.


Numarul de sedinte: 

          Reconnective Healing® recomanda 3 sedinte

Durata sedinta 

          1h

Modul de desfasurare

          In cabinet

          La distanta


Cum decurge o sedinta la distanta:

• Vă rugăm să fiți într-o cameră liniștită în care să vă puteți relaxa – și, de preferință, in pozitia culcat – la ora stabilită  de dinainte (dacă vă simțiți mai confortabil într-o poziție așezată, este bine). Asigurați-vă că telefonul este oprit.

• Sesiunile dureaza timp de 30 de minute.

• Inchideti ochii, relaxati-va, eliberați-vă de  așteptări... și observați, observați și experimentați!

• Este posibil să simțiți senzații fizice puternice. Bucurați-va de intreaga experienta.Detalii:

• Fiecare sesiune la distanta va dura 30 de minute și va fi urmată de un debriefing (aproximativ 10-15 minute) prin telefon sau în alt mod.

• După ce v-ați înregistrat pentru sesiunile dvs., veți primi un e-mail de confirmare care vă va permite să alegeți datele și orele disponibile si care sunt agreate de dvs..

  • Dacă trebuie să vă reprogramați sesiunea, trebuie să faceți acest lucru cu cel puțin 48 de ore înainte de data și ora stabilite.


In urma sesiunilor tale de Reconnective Healing® veti putea experimenta:

• O vindecare transformatoare (fizică, mentală, emoțională, spirituală, relație, progres în viață... și multe altele).

• Cresterea vitalitatii, a claritatii, inspiratiei si a creativitatii. 

• Conștientizari si revelatii legate de  situatiile specifice din viața ta.

  • Eliberarea de blocaje, traume si rani sufletesti.


Pregătirea și participarea la sesiunile tale la distanță de Reconnective Healing® :

• Selectați o dată și o oră în care puteți fi într-un mediu liniștit și liniștit timp de aproximativ o oră. Fă tot posibilul pentru a evita să alegi momente în care oamenii pot veni și merg în jurul tău sau când există mult zgomot sau întreruperi.

  • Vă rugăm să fiți gata la ora selectată.

  • Vă rugăm să purtați îmbrăcăminte confortabilă, relaxată, dacă este posibil.

• Se recomandă să va întinde-ti confortabil în timpul ședințelor. Un scaun confortabil este o alternativă acceptabilă. Dacă o altă poziție este mai confortabilă sau optimă pentru tine, este bine și asta.

• Vă rugăm să selectați o cameră sau un spațiu în care să închideți ușa și să vă bucurați de intimitate.

• Când este timpul să înceapă sesiunea, vă rugăm să setați telefonul pe silențios.

  • Este sugerat sa inchideti ochii închiși în timpul ședințelor, pentru a fi atenti la experienta voastra interioara.

  • Goleste-ti mintea de ganduri, relaxeaza-te și eliberează-te de  așteptări!

• Dati-va voie sa va bucurati de experienta in sine.


Preturi:

Sedinta de Vindecarea Reconectiva    - 180 lei