RECONNECTIVE HEALING ( VINDECAREA RECONECTIVA)

Interactioneaza cu intregul spectrum de Energie, Lumina si Informatie!


Ce este Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva)?

"Daca esti norocos ,  vindecarea ta va veni in  forma pe care ai anticipat-o. Daca esti intr-adevar norocos, vindecarea ta va veni intr-o forma pe care nici nu ai visat-o, aceea pe care Universul a gandit-o in mod specific pentru tine"  Dr. Eric Pearl 

Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva) este o forma de interactiune foarte inalta cu frecventele reconective care conduce la o stare de echilibru , sanatate si cresterea calitatii vietii. Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva) nu este o terapie sau un tratament. Este  Schimbarea!

 


Prin Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva) noi rezonam si comunicam cu campul universal de constiinta si lumina. Vindecarea fiecarei persoane va fi unica , asa cum fiecare dintre noi avem perfectiunea noastra individuala. Aceasta este oferita in sedinte individuale, de aproximativ o ora, in persoana sau la distanta.

Este dovedita stiintific Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva) ?

Multiple studii stiintifice realizate de catre personalitati ale lumii medicale confirma ca energia Reconnective HealingTM (Vindecarii Reconective) functioneaza ca un semnal electromagnetic. Acesta conduce la schimbarea vibrationala a celulelor iar ca urmare se schimba ADN-ul.

Ce voi experimenta?

Reconnective HealingTM (Vindecarea Reconectiva)  o vei simti literalmente. Senzatiile vor fi unice de fiecare data cand vei experimenta. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa fii observator si sa lasi sa se intample. Atat. Tu trebuie pur si simplu SA FII!