THE PERSONAL RECONNECTION (RECONECTAREA PERSONALA)

Echilibru si Armonie la nivel spiritual, emotional, mental si fizic!


Ce este The ReconnectionTM (Reconectarea Personala) ?

The ReconnectionTM (Reconectarea Personala) este un schimb accelerat de energie, lumina si informatie. Ai acces in mod activ la tot ce ai invatat de-a lungul vietilor tale, in aceasta dimensiune, si dincolo de aceasta. Ne pune pe cursul vietii noastre, cateodata mai repede dacat ne imaginam. 

      


Prin Reconectarea Personala (The Reconnection®) are loc recalibrarea si reconectarea fiintei tale in integritatea sa la grila energetica a Universului in toate dimensiunile  de timp si spatiu. 

Reconectarea Personala (The Reconnection®) este un proces prin care  va reconectati la un spatiu atemporal al inteligentei universale si va ofera posibilitatea manifestarii a noi perspective de viata prin actiuni si alegeri noi pe calea vietii tale.

Iti ofera posibilitatea alinierii   la “noile” linii axiatonale ale planetei  și astfel se reinnoieste corpul uman pe toate planurile: fizic, mental, spiritual, emotional si spiritual intr-un ritm accelerat prin ridicarea vibratiei personale si schimbarea liniei temporale.

Reconectarea personală este facilitată în două sesiuni separate în două zile separate. A doua sesiune trebuie finalizată în aproximativ trei zile de la prima sesiune. Reconectarea personală este facilitată o dată în viață.


Durata   1h


Frecventa:

          - se realizeaza o singura data in viata si consta in doua sedinte, preferabil in 2 zile consecutive.


Modul de desfasurare

          - In cabinet, numai in prezenta solicitantului.


Termeni si conditii:

Reconectarea Personală (The Reconnection) si Reconnective Healing®  (Vindecarea Reconectiva) nu face promisiuni si garanții cu privire la rezultatele sesiunilor. Nu pune diagnostic medical, nu recomanda tratamentul medical sau intreruperea acestuia și nu previne sau tratează probleme specifice de sănătate.


Preturi:

Sedinta de Reconectare Personala  - o data in viata - 333 USD